Skio, fransk graffitikunstner

Skio

Nicolas Scauri aka Skio er en gatekunstner fra Frankrike og hans første veggmalerier dukket opp i 1993 i Nice-regionen. Fra veggmalerier gikk han videre til figurative romantiske emner matet av pop- og TV-kulturen hans.

Skio har siden utviklet seg og nå blander han geometriske former og realistiske portretter med skjulte øyne, spørsmål om vår tilstedeværelse i det urbane landskapet ved å skape ny moderne og harmonisk estetikk.

Inspirert av ​Skios kjærlighet til Bauhaus-bevegelsen og surrealismen, har kreasjonene hans sin egen stil som tar sikte på en sjelden balanse mellom geometri, anatomi og farger gjennom utforskningen av minimalismens kompleksitet. Forsterket av ​Skios ferdigheter med spraymaling så vel som pensler og digitale verktøy, spenner de fra store formater på bymurer til lerreter i verkstedet hans, så vel som romlige installasjoner.

Skio er vist frem på en rekke festivaler over hele verden - Paris, London, Mexico, Shanghai. Dette gjør ​Skios kreasjoner, takket være hans følsomhet og følelse av sammenstilling, ham til en av dagens store upcoming kunstnere.