Sedin Zunic

Sedin er født 1981 i Bosnia, kom til Norge i 1993 og ble involvert i gatekunst og grafitti miljøet i Kristiansand som 16 åring.

Sedin jobber alltid på murals før bildet gjøres om til lerret og deretter til trykk.
Han har arbeidet i hele Europa og kjempet en lang kamp for å skape godt miljø i
Kristiansand.

Sedin er også kurator og jobber med eksperimentell moderne kunst, skulptur, veggmaleri og installasjoner. I dag reiser han rundt på ulike oppdrag som kunstner nasjonalt og internasjonalt. Han står også bak Sea Invaders hvor kunst påminner oss om å ta vare på havet.

Kunstner

Skio

Skio er en gatekunstner fra Frankrike og hans første veggmalerier dukket opp i 1993 i Nice-regionen. Fra veggmalerier gikk han videre til figurative romantiske emner matet av pop- og TV-kulturen hans.

Les mer om Skio

Kunstner

Tymon de Laat

Tymon de Laat er en billedkunstner og veggmaler som arbeider og bor i Rotterdam, Nederland. Havnebyen sprudler av liv og kreativitet, og utvikler hans unike urbane samtidskunst, mens han bokstavelig talt setter sitt preg på selve byen

Les mer om Tymon

Kunstner

Nicky Nahafahik

Nicky Nahafahik (1980), er en selvlært billedkunstner med graffitibakgrunn fra Nederland. Det som startet som et ulovlig, abstrakt bokstavgraffiti-uttrykk på 90-tallet, utviklet seg til moderne realistiske verk i offentlige rom, gallerier og prosjekter i Amsterdam, Berlin, Paris, Stockholm, Oslo og New York.

Les mer om Nicky Nahafahik

Kunstner

Salke

Christoffer Henriksen ( Salke ) startet med kunst i en alder av 10år.  Selvlært innen ulike felt, med erfaring av prosjektoppdrag innen privat og næring. Noe av prosjektene han har utført er graffitikunst i offentlige bygninger - nybygg ungdomsskole, nybygg bowlinghall, lokale i MESH Oslo, Atea nordens ledende IT-konsern 

Les mer om Salke

Kunstner

Steinar Caspari

Steinar begynte og male graffiti i nattens mulm og mørke på slutten av 90-tallet. I løpet av noen år forsto han at det ikke var adrenalinet ved å male ulovlig graffiti han egentlig søkte, men ønsket om å få «kung fu» , eller bli en mester innenfor graffitikunst.even provide a review.

Les mer om Steinar Caspari