Håkon Paulsen

Liker å jobbe i en moderne pop-art stil, med motiver folk kan relatere til. Glad i å bruke sterke farger og kontraster for å få frem uttrykket i bildene. Har en bakgrunn fra kunst og medier, samt jobber som kunstlærer på ungdomskolen. Har tatt opp penselen igjen for fullt ,etter en lang pause.  Er utrolig glad i å kunne skape en følelse hos folk gjennom å uttrykke meg gjennom kunsten. Som først og fremst gir meg glede og driv i livet. 

Kenneth Jørgensen

Surrealisme er min stil, med hovedfokus på blyant og tusj. De fleste av mine skapelser er svart hvitt og i senere tid har også farger tatt turen innom. Mitt mål er at når du ser verket mitt med første øyekast blir du dratt inn for da å bli stående for å studere detaljene.Alle mine verk har mine følelser i seg, og det å se andre mennesker bli betatt og undrende er betaling i seg selv. Til vanlig jobber jeg i byggebransjen og får også der utløp for min kreativitet.

Traff hverandre for 3 måneder siden gjennom en felles bekjent. Forente sine forskjellige stiler og kjærlighet for det nostalgiske. Jobber sammen med stensilkunst og frihåndstegning. Har startet en Collaboration hvor de har kommet med og kommer med flere verk i denne "nisjen". 
"Vi koser oss med prosessen og har det bare gøy sammen. Hvis folk digger det gir det oss enda mer driv, og vi bruker all den positive energien inn i kunsten

Pryl & Hwks

1 av 4