Agent x

Agent X, omtaler seg selv om en kulturel utforsker og agent for det ukjente. Han lager eksperimentelle multimediakollasjer, malerier og 2D-kunstverk. Agent X, beskrevet som "Pop Art med en tanke", setter popkultur, teknologi, mote og musikk sammen i visuelt komplekse sammenslåinger som uttrykker bekymringene til den globale, postmoderne verden og den mørke siden av forbrukeristisk, mediebesatt kultur. Arbeidene hans går inn i et unikt skjæringspunkt mellom futurismens estetikk og filosofi, samfunnskritikken av Dada-bevegelsen og moderne kunstneriske bevegelser som spenner fra Pop Art til Superflat.

Agent X er oppvokst i Connecticut og studerte i New Haven og Atlanta før han flyttet til Canada og studerte ved Art Institute of Vancouver, der han nå også har sitt tilholdssted. Agent x har stilt ut i hele verden, inkludert London, Singapore, Los Angeles, Tyskland, Amsterdam, New York, San Francisco, Spania og Toronto.

Agent X kombinerer ofte fortidens trykk med den glansfulle verdenen til moderne magasiner og aviser, og legger til maling og andre blandede medier for å lage maleriene som på en smart måte kritiserer menneskehetens nåværende besettelser og hvor de leder oss. Mens han presenterer en moderne, urban finesser i sitt arbeid gjennom påvirkning fra musikk og mote, dykker underlagene av arbeidet hans inn i lastet sosiopolitisk emne.