Utsmykning av loungeområde

Utsmykking til bedrift

Er din bedrift på utkikk etter en unik måte å forbedre arbeidsmiljøet og styrke bedriftens image? Galleri M35 hjelper deg med utsmykning av arbeidsplassen din med kunst, og tilbyr skreddersydde løsninger for å forvandle dine lokaler. Kunst i arbeidsmiljøet har vist seg å øke trivsel blant ansatte og fremme et positivt fellesskap.

Vår ekspertise ligger i å nøye velge ut kunstverk som komplementerer og beriker din bedrifts unike atmosfære. Som et ledende galleri med fokus på norsk kunst, er M35 Collective stolt av å representere en rekke talentfulle norske kunstnere.

Tjenster vi tilbyr

  • Personlig konsultasjon: Vi forstår at hver bedrift har unike behov og ønsker. Derfor tilbyr vi personlige konsultasjoner for å forstå din bedrifts visjon og arbeidsmiljø.
  • Utvalg av norsk kunst: Med et omfattende utvalg av kunstverk fra hovedsakelig norske kunstnere, sørger vi for at du finner kunstverk som både inspirerer og representerer din bedrifts verdier.
  • Installasjon og vedlikehold: Vi håndterer hele prosessen fra utvelgelse til installasjon, og sørger for at kunsten blir presentert på best mulig måte.

Ved å velge Galleri M35 for utsmykking av dine lokaler, investerer du ikke bare i estetikk, men også i et bedre arbeidsmiljø og en sterkere bedriftskultur.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg å transformere din arbeidsplass med vakker, inspirerende norsk kunst.

Kontaktskjema