Thea Elise Klingvall

Thea Elise Klingvall

Pastellfarger har aldri hatt en gudinne før, men de fant henne hos den samtidige feministiske kunstneren og maleren Thea Elise Klingvall. Hennes erfaringer med urban kultur og gatekunst har formet hennes visuelt kraftige og livlige malestil. Arbeidene hennes fokuserer på de feminine narrativene fra både den moderne og klassiske verden, og kombinerer moderne feministisk ikonografi med mytologisk historiefortelling og stil. Hennes oppgave? Å fange kvinnens ære.

Thea deler sine profesjonelle designferdigheter i rollen som Art Director for det internasjonale mediehuset Mindshare. Hvis hun ikke jobber i photoshop eller har penselen i hånden, flyr Thea. Hennes kreative nysgjerrigheter førte til at hun utforsket kroppens eget kunstneriske språk gjennom Pole Dancing. Denne disiplinen rommer perfekt hennes egen sensualitet, kraft og feminine eleganse, og videoene hennes har inspirert mange andre til å utforske kroppens potensiale for glans.

I Oslo-hjemmet vil du se mange av Theas kreative prosjekter i hennes vakre pastell-paradishjem. Hjemmet hennes er et eksempel på utdannelsen hennes innen design, arkitektur og klassisk kunst, og fungerer som den perfekte rammen for arbeidet hun deler på nettet for å fange sin egen essens; morsom, flørtende, levende og et synlig produkt av lidenskapen hennes.