The message

Fra 1 til 30 april 2023 kunne du se og oppleve gruppeutstillingen "The message". I denne utstillingen viste vi frem kunst fra Skio fra Franskrike, Nicky Nahafahik og Tymon de Laat fra Nederland, og Steinar Caspari og Salke fra Norge.

Kunstner

Skio

Skio er en gatekunstner fra Frankrike og hans første veggmalerier dukket opp i 1993 i Nice-regionen. Fra veggmalerier gikk han videre til figurative romantiske emner matet av pop- og TV-kulturen hans.

Les mer om Skio
Tymon de Laat en av Nederlands fremste street art kunstnere

Kunstner

Tymon de Laat

Tymon de Laat er en billedkunstner og veggmaler som arbeider og bor i Rotterdam, Nederland. Havnebyen sprudler av liv og kreativitet, og utvikler hans unike urbane samtidskunst, mens han bokstavelig talt setter sitt preg på selve byen

Les mer om Tymon

Kunstner

Nicky Nahafahik

Nicky Nahafahik (1980), er en selvlært billedkunstner med graffitibakgrunn fra Nederland. Det som startet som et ulovlig, abstrakt bokstavgraffiti-uttrykk på 90-tallet, utviklet seg til moderne realistiske verk i offentlige rom, gallerier og prosjekter i Amsterdam, Berlin, Paris, Stockholm, Oslo og New York.

Les mer om Nicky Nahafahik
Salke en street art kunstner fra Kongsberg bosatt i Oslo

Kunstner

Salke

Christoffer Henriksen ( Salke ) startet med kunst i en alder av 10år.  Selvlært innen ulike felt, med erfaring av prosjektoppdrag innen privat og næring. Noe av prosjektene han har utført er graffitikunst i offentlige bygninger - nybygg ungdomsskole, nybygg bowlinghall, lokale i MESH Oslo, Atea nordens ledende IT-konsern 

Les mer om Salke
Steinar Caspari norges fremste street art kunstner

Kunstner

Steinar Caspari

Steinar begynte og male graffiti i nattens mulm og mørke på slutten av 90-tallet. I løpet av noen år forsto han at det ikke var adrenalinet ved å male ulovlig graffiti han egentlig søkte, men ønsket om å få «kung fu» , eller bli en mester innenfor graffitikunst.even provide a review.

Les mer om Steinar Caspari