The message

Fra 1 til 30 april kan du se og oppleve gruppeutstillingen "The message". I denne utstillingen kan du se og oppleve kunst fra Skio fra Franskrike, Nicky Nahafahik og Tymon de Laat fra Nederland, og Steinar Caspari og Salke fra Norge. Det blir nye originalverk som tidligere ikke vist frem og printslipp av kunsterne Skio og Nicky.  Velkommen til utstilling med store street artkunstnere i galleri M35 på Tjuvholmen.

Kunstner

Skio

Skio er en gatekunstner fra Frankrike og hans første veggmalerier dukket opp i 1993 i Nice-regionen. Fra veggmalerier gikk han videre til figurative romantiske emner matet av pop- og TV-kulturen hans.

Les mer om Skio

Kunstner

Tymon de Laat

Tymon de Laat er en billedkunstner og veggmaler som arbeider og bor i Rotterdam, Nederland. Havnebyen sprudler av liv og kreativitet, og utvikler hans unike urbane samtidskunst, mens han bokstavelig talt setter sitt preg på selve byen

Les mer om Tymon

Kunstner

Nicky Nahafahik

Nicky Nahafahik (1980), er en selvlært billedkunstner med graffitibakgrunn fra Nederland. Det som startet som et ulovlig, abstrakt bokstavgraffiti-uttrykk på 90-tallet, utviklet seg til moderne realistiske verk i offentlige rom, gallerier og prosjekter i Amsterdam, Berlin, Paris, Stockholm, Oslo og New York.

Les mer om Nicky Nahafahik

Kunstner

Salke

Christoffer Henriksen ( Salke ) startet med kunst i en alder av 10år.  Selvlært innen ulike felt, med erfaring av prosjektoppdrag innen privat og næring. Noe av prosjektene han har utført er graffitikunst i offentlige bygninger - nybygg ungdomsskole, nybygg bowlinghall, lokale i MESH Oslo, Atea nordens ledende IT-konsern 

Les mer om Salke

Kunstner

Steinar Caspari

Steinar begynte og male graffiti i nattens mulm og mørke på slutten av 90-tallet. I løpet av noen år forsto han at det ikke var adrenalinet ved å male ulovlig graffiti han egentlig søkte, men ønsket om å få «kung fu» , eller bli en mester innenfor graffitikunst.even provide a review.

Les mer om Steinar Caspari