Digital kunstveiledning

Er du på jakt etter det perfekte kunstverket for ditt hjem, men usikker på hva som passer best for deg? La oss veilede deg gjennom vår skreddersydde kunstveiledningstjeneste. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne kunstverk som ikke bare komplementerer ditt hjem, men også reflekterer din personlige stil og passer innenfor ditt budsjett. Vi har kunstverk i prisklassen fra 800,- til 300 000,- kroner og kan finne et eller flere kunstverk i din prisklasse.

Med vår kunstveiledning får du tilgang til en verden av kunstmuligheter, fra fargerik popart og street art malerier til elegante svart-hvitt-fotografier. Enten du foretrekker figurativ kunst eller noe mer abstrakt, har vi dekket et bredt spekter for å tilfredsstille enhver smak. Er du ikke helt sikker på hvilken type kunst du foretrekker? Vi hjelper deg med å velge ut noe fra vår katalog.

Fortell oss om du ønsker å utsmykke en enkelt vegg eller flere rom, slik at vi vet hvilken størrelse og hvor mange verk som trengs.

Det vi trenger av deg er følgende:

  1. Stil: Liker du farger? Svart / hvit? Figurative eller abstrakte kunstverk? Vet du ikke, liker forskjellige ting?
  2. Antall: Hvor man kunstverk er du på utkikk etter? Skal du fylle en eller flere ulike vegger? Er det kun et kunstverk du er på utkikk etter?
  3. Budsjett: Hva er budsjettet ditt? Vi har kunstverk i prisklassen fra 800 til 300 000 kroner og kan finne et eller flere kunstverk i din prisklasse.
  4. Mål: Mål på veggen: Hvor høy er den? Hvor lang er den?
  5. Bilde: Vi trenger bilde av den / de veggene du ønsker å fylle med kunst. 

Å få digital kunstveiledning er gratis

1 av 2