Hva kan vi tilby din kunstforening?

Vi i galleri M35 er et kunstgalleri lokalisert på Tjuvholmen, med to lokaler. Hos oss får du urban kunst, pop-art, street-art, samtidskunst og moderne kunst fra hovedsakelig norske kunstnere. Vi er svært opptatt av kvalitet, og at du/dere skal få en god opplevelse når man besøker galleriet. Hos oss i galleri M35 ønsker vi å gi deg en god opplevelse når du ser og kjøper kunst.

Vi har en rik portefølje av kunstnere innenfor kategoriene urban kunst, pop-art, street-art, samtidskunst og moderne kunst. Kunstnerne i vår portefølje er av alle aldre. Vi fokuserer hovedsakelig på norske kunstnere, men har også et lite utvalg av internasjonale kunstnere.

Vår visjon er å gjøre kunstens verden tilgjengelig for alle!

Hva kan vil tilby din kunstforening?

Vi i galleri M35 kan arrangere eventer og arrangementer for din kunstforening. Ønsker dere private visninger så kan vi arrangere at dere kan oppleve en utstilling i sin helhet, uforstyrret.

Skulle dere har en drøm om å prøve dere som kunstnere, kan en av våre kunstnere ta dere gjennom et to timers kurs. Vi arrangerer også tematisk aften som tar for seg ulike kunstnere og stilarter. Et godt alternativ om man ønsker å utforske en verden av kunst man er nysgjerrig på.

Andre fordeler vi i galleri M35 kan tilby din kunstforening er private invitasjoner til vernissasjer, slik at dere får oppleve en splitter ny utstilling, og nyte noe godt i glasset. I tillegg til dette har dere som foreningen tilgang til deres egen kontaktperson i galleriet. Har dere noen spørsmål eller ønsker så skal vi kunne bistå dere raskt.

Som kunstforening kan vi tilby dere skreddersydde pakker med forskjellige trykk, originalverk og ferdig innrammet kunst til en fornuftig pris. Ikke nøl med å ta kontakt, så får vi satt sammen en pakke spesielt for dere.

Kontakt oss