Ivar Grøtta norsk kunstner

Ivar Grøtta

Moldenseren Ivar Grøtta er en selvlært digital kunstner, som også er utdannet grafisk designer. Han har jobbet aktivt med kunst- og designprosjekter siden 2017, og har dermed opparbeidet seg en årrekke av erfaring innen feltet. Fra ung alder har kjærligheten for kunsten og tegning vært sterk, noe som gjorde at denne retningen var naturlig for ham å ta.

Ivar beskriver selv det å skape noe som stort ønske han alltid har hatt. Mye av inspirasjonen og ønsket om dette har han hentet fra nær familie, ettersom bestemoren hans har malt og portrettert bilder i en årrekke.

De siste årene har han rukket å bli profilert i hjemtraktene, hvor flere av hans illustrasjoner har vært å se i lokalavisa Romsdals Budstikke. Han var også den kreative drivkraften bak prosjekter som «Bli med hjem», turbyttedagen Molde og illustrasjonen av nye Tusten friluftspark. I tillegg hadde han ansvaret for det visuelle uttrykket for juleutstillingen på torget i hjembyen i 2020.

Ivar, som nå er Oslo-basert, anser seg selv som en fleksibel kunster og tilpasser seg alltid kundens ønske. De siste årene har han brukt mye tid på å utforske ulike stilarter og utvikle seg selv.

Mange av verkene hans kjennetegner sterke farger, profilerte skikkelser og elementer man kan knytte bånd til

Ivar Grøtta kunstkolleksjon

1 av 5