Levering

Leveranse av kunst:

Når du handler på M35.no kan du velge mellom flere alternativer for å motta kunsten:
  1. Hente i galleriet på Tjuvholmen. Dette er gratis og du vil få en melding når kunsten kan plukkes opp. Dersom kunsten skal rammes inn vil vi sende det til rammeverksted før det er klart for å plukkes opp. Det betyr at det kan ta inntil 3-4 før kunsten kan hentes. Dette gjelder også dersom det print i spesialformat slik som trykk på aluminium. 

  2. Levering hjem: Oslo. Vi leverer hjem ved kjøp av kunst over 4000 kroner i en radius på 10 km fra Fru Kroghs brygge 2. Vi vil samle leveringene og gjøre de på ettermiddag/helger etter avtale. 

  3. Levering med posten. Mindre prints uten ramme sendes med posten. Priser på posten levering starter fra 189 kroner. Du vil bli tilsendt varen innen 14 virkedager avhengig av om kunstverket er ferdig signert og nummert. Ved høytider og ferier vil det kunne være lengre leveransetid. 

  4. Levering av større kunstverk utenfor Oslo/Viken er delt opp i to: Mindre kunstverk og større kunstverk.

    Kunstverk opp til 100 x 110 cm sendes med privatsjåfør levert direkte på dør. Pris er fra 600 kroner. Sjåfør vil da kun levere til et angitt tidspunkt. 

    Kunstverk fra 100 x 110 cm må spesialsendes med privatsjåfør. Her er prisene fra 1250 kroner. 

  5. Levering av kunstverk i aluminium har noe lengre leveransetid. Produksjonstiden er fra 7-10 dager og skal deretter signeres av kunstner.