Levering

Leveranse av kunst:

Når du handler på M35.no kan du velge mellom flere alternativer for å motta kunsten:
 1. Hente i galleriet på Tjuvholmen. Dette er gratis og du vil få en melding når kunsten kan plukkes opp. 

  Av hensyn til kvalitet og miljø fører vi ikke store lager med print, og flere trykkes ved bestilling. Printen må da signeres og nummereres av kunsteren. Det kan dermed ta opp mot 1 uke før kunstverket er klart til henting. Ved ytterligere forsinkelser vil du motta beskjed.

 2. Levering hjem: Oslo. Vi leverer hjem ved kjøp av kunst over 4000 kroner i en radius på 10 km fra Fru Kroghs brygge 2. Vi vil samle leveringene og gjøre de på ettermiddag/helger etter avtale. 

 3. Levering med posten. Mindre prints uten ramme sendes med posten. Priser på print i rør er 139,- kroner. For print på lerret i et mindre format er prisen 249,- kroner. Fra kunstverket sendes er det normalt 2-5 virkedager. 

  Av hensyn til kvalitet og miljø fører vi ikke store lager med print, og flere trykkes ved bestilling. Printen må da signeres og nummereres av kunsteren. Det kan dermed ta opp mot 1 uke før kunstverket sendes med posten. Ved ytterligere forsinkelser vil du motta beskjed.

 4. Levering av større kunstverk utenfor Oslo/omegn:

  For stor print på canvas og print på aluminium må disse sendes med privatsjåfør og leveres på dør. Dette koster fra 1100 kroner. Hvilket fylke du bor i avgjør prisen og du velger fylke ved utsjekk. Produksjonstid for stor print på canvas og aluminium er minimum 10 dager. De skal deretter signeres og ofte håndkolorers av kunstneren.


  Priser for de ulike fylkene:

  1. Akershus / Buskerud / Østfold / Agder: 1 100,-
  2. Innlandet / Trøndelag: 1 600,-
  3. Rogaland / Vestlandet: 1 800,-
  4. Nordland: 2 500,-
  5. Troms / Finnmark: 3 000,-